Lingomania fordítóiroda

Honlap fordítás angolra, weboldal fordítása - Budapest

Honlap fordítás

Honlap fordítás, weboldal fordítása angolra, internetes oldalak, szövegek fordítása magyarról angolra vagy angolról magyarra illetve más idegen nyelvre. A website, weboldal fordítás, vagy honlap fordítás azért különleges, mert előfordulhat, hogy a honlap fordításban nem jártas fordító nincs tisztában az internetes szakterminológiával, és lehet, hogy kitünően fordít irodalmi műveket, vagy jogi szerződéseket, szövegeket, de nem biztos, hogy ő a legjobb az internetes weboldal fordításában.

Ezért bízzuk mi a honlap fordítását kimondottan erre a területre szakosodott fordítókra, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a weblapok fordítását illetően, és tudják, hogy itt nemcsak fordításról van szó, de lokalizációról is, ami alatt azt értjük, hogy más és más nyelvben különböző szavakat használnak például a főoldal, a homepage megjelölésére, van ahol bevezetésnek hívják, máshol pedig kezdetnek.

Internetes oldal fordítása

Honlap, weboldal fordítása magyarról angolra, németre, spanyolra, franciára, olaszra, szlovákra, ezek a leggyakoribb weboldal fordítás nyelvek a mi irodánkban, de vállaljuk, hogy bármely nyelvre lefordítjuk weboldalát.

Honlapok fordítása, weboldal fordítás Budapesten a Lingománia Fordítóiroda által!

Hívjon minket most a
06 30 443 8082 számon
vagy kérjen ingyenes ajánlatot az űrlap segítségével!

Az űrlap 3 db fájlt enged elküldeni, amelynek együttes mérete nem haladhatja meg a 2,5 mb-ot és .doc, .docx, .pdf, .xls, .xlsx formátumúnak kell lenni.

Amennyiben a fájlok ennek a feltételeknek nem felelnek meg, kérjük, hogy e-mailben küldje el nekünk a glajtos@yahoo.com címre.