Lingomania fordítóiroda

Gyorsfordítás készítése, szakfordítások Budapesten olcsón

Gyorsfordítás

A Lingománia Fordítóirodánál lehetőség van különböző határidők megadására. Általában 3-5 nap alatt készítjük el Önnek a fordítást, de ha ennél hamarabb van rá szüksége, akkor csekély felár mellett egy nap alatt, vagy akár néhány óra alatt is képesek vagyunk azt elkészíteni, ami nyilván azzal jár, hogy az adott nyelv fordítójának a jelenlegi munkáját félre kell tennie és az Ön fordítását fogja elkészíteni a lehető legrövidebb időn belül. A néhány órás fordítás természetesen a délelőtti, vagy a kora délutáni megrendelésre érvényes, ha az esti órákban szeretné megrendelni, akkor elképzelhető, hogy már csak másnap reggelre készül el, ami abból adódik, hogy a fordítókat az éjszakai munkára csak jelentős felár mellett lehet rávenni, ami viszont lehet, hogy nem a leggazdaságosabb megoldás az Ön számára.

Gyors fordítás készítése

Angol, német, spanyol, olasz, francia, szlovák, orosz, különböző nyelvek, de a gyorsfordítás mindig nagyon gyorsan elkészül. Azoknak ajánljuk, akiknek kevés idő áll a rendelkezésükre, vagy már tegnapra meg kellett volna lennie, csak valahogy elkeveredett. Gyors fordítással kapcsolatban keresse a Lingomania Fordítóirodát a 06 30 443 8082 számon!

Hívjon minket most a
06 30 443 8082 számon
vagy kérjen ingyenes ajánlatot az űrlap segítségével!

Az űrlap 3 db fájlt enged elküldeni, amelynek együttes mérete nem haladhatja meg a 2,5 mb-ot és .doc, .docx, .pdf, .xls, .xlsx formátumúnak kell lenni.

Amennyiben a fájlok ennek a feltételeknek nem felelnek meg, kérjük, hogy e-mailben küldje el nekünk a glajtos@yahoo.com címre.