Lingomania fordítóiroda

Műszaki fordítás készítése Budapesten, műszaki fordítók

Műszaki fordítás

A műszaki fordítás a fordítások speciális területét képezik, nemcsak azért, mert bizonyos nyelvekben jelentős eltérések lehetnek bizonyos szavak jelentése között, hanem mert a műszaki szakterületek ismerete nélkül nagy a veszélye annak, hogy a fordítás helyenként pontatlan és nem szöveghű lesz.

A műszaki fordítás fordítóirodánk kezdeti szakterületei közé tartozott, az első nagyobb fordításokat használati útmutatók, speciális kézikönyvek és termék leírások terén végeztük.

Műszaki tapasztalatokkal rendelkező szakfordítóink az élet különböző területén tevékenykednek és otthonosan mozognak a műszaki szövegek labirintusában, legyen szó angol, német, spanyol vagy francia nyelvről.

Műszaki szakfordítások

Műszaki szakfordítóink mindent megtesznek azért, hogy a szöveget ne tükörfordításban készítsék el, hanem az adott nyelv sajátosságait, szófordulatait szem előtt tartva.

Minőségi műszaki fordításért hívjon minket a 06 30 443 8082 számon, ahol részletesebb információt kaphat a határidőkről és a fordítás áráról, illetve igyekszünk válaszolni a felmerülő kérdéseire.

Műszaki fordít, szakfordítás Budapesten a Lingomania Fordítóiroda által!

Hívjon minket most a
06 30 443 8082 számon
vagy kérjen ingyenes ajánlatot az űrlap segítségével!

Az űrlap 3 db fájlt enged elküldeni, amelynek együttes mérete nem haladhatja meg a 2,5 mb-ot és .doc, .docx, .pdf, .xls, .xlsx formátumúnak kell lenni.

Amennyiben a fájlok ennek a feltételeknek nem felelnek meg, kérjük, hogy e-mailben küldje el nekünk a glajtos@yahoo.com címre.