Lingomania fordítóiroda

Üzleti és gazdasági fordítás Budapesten, gyorsfordítás

Üzleti fordítás

Üzleti szövegek fordítása, levelezések, szerződések, kereskedelmi és közgazdasági szövegek fordítása, marketing, pénzügy, statisztika, nemzetközi közgazdaságtan, mikro - és makroökonómiai szakszövegek fordítása Budapesten olcsón és gyorsan.

A Lingománia Fordítóiroda vállalja üzleti levelek, szerződések, szerződés tervezetek fordítását, árajánlatok készítését idegen nyelveken. Angol, német, spanyol, olasz, francia, szlovák, orosz üzleti fordítások, több mint 20 nyelv. Győzze le velünk a nyelvi akadályokat, tárgyaljon üzleti partnereivel folyékonyan, küszöbölje ki a félreértések felmerülésének lehetőségét.

A Lingománia Fordítóiroda Budapest egyik kedvenc fordító irodája, több mint 20 nyelv, minőségi üzleti fordítások alacsony árakon! Az üzleti fordítás mellett vállaljuk weboldalak, honlapok fordítását az Ön által választott nyelvekre.

Amit a Lingománia nyújt Önnek:

  • üzleti fordítás
  • marketing fordítás
  • közgazdasági fordítás
  • pénzügyi fordítás
  • kereskedelmi fordítás

Üzleti fordítás Budapesten Lingomania Fordítóiroda!

Hívjon minket most a
06 30 443 8082 számon
vagy kérjen ingyenes ajánlatot az űrlap segítségével!

Az űrlap 3 db fájlt enged elküldeni, amelynek együttes mérete nem haladhatja meg a 2,5 mb-ot és .doc, .docx, .pdf, .xls, .xlsx formátumúnak kell lenni.

Amennyiben a fájlok ennek a feltételeknek nem felelnek meg, kérjük, hogy e-mailben küldje el nekünk a glajtos@yahoo.com címre.