Lingomania fordítóiroda

Olasz fordítás készítése, olasz fordítók Budapesten

Olasz fordító Budapesten

Olasz fordítás Budapesten olasz fordítók, szakfordítók által. Olasz fordítások, lektorálás rövid idő alatt, versenyképes árakon. A Lingomania Fordítóiroda büszke rá, hogy csak minőségi fordításokat készít, s igyekszünk ezt az alacsony árakkal és a rövid határidővel párosítani, hogy Ön még többet spórolhasson. Mi az idén sem emeltük az árakat, ezért Ön még mindig a tavalyi áron készíttetheti el az olasz fordításokat.

Az olasz fordítás menete:

Az olasz fordítás esetén Ön a következőképpen tudja megrendelni a Lingománia fordítóirodánál a fordítást, az olasz nyelv mellett egyéb nyelveken is:

  • Ön átküldi nekünk emailben a szöveget, s megjelöli a kívánt nyelvet
  • Mi elküldjük Önnek árajánlatunkat
  • Miután Ön megerősíti, mi elkészítjük Önnek a fordítást
  • Közben elküldjük Önnek bankszámla számunkat, ahova befizeti a fordítás díját
  • Utána küldjük a kész fordítást e-mailben

Magyar - Olasz fordítások készítése rövid idő alatt

Magyar - olasz fordítások, fordítás olaszról magyar nyelvre Budapesten és az internet segítségével az egész országban. Hívjon most, hogy segíthessünk a 06 30 443 8082 számon! Olasz fordítás, magyar olasz szakfordítások készítése az Ön igénye szerint, gyors olasz fordítás, olcsó olasz fordítás.

Fordítás olaszról magyarra

Az olasz fordítást, szakfordítást mindig olyan szakfordító végzi, aki az olasz fordítás területén legalább 5 év tapasztalattal rendelkezik. Fordítás olaszról magyar nyelvre, vagy magyarról olaszra, illetve más nyelvekre a lehető legrövidebb idő alatt.

Olasz gyors fordítás a Lingománia-tól

Olasz szakfordítás, gyors fordítás készítése a Lingománia fordítóiroda segítségével. Az olasz fordítások egyre népszerűbbek hazánkban is, fordítóirodánk a következő területeken képes olasz fordítást végezni: üzleti, jogi, műszaki, mérnöki, irodalmi, orvosi olasz fordítások!

Hívjon minket most a
06 30 443 8082 számon
vagy kérjen ingyenes ajánlatot az űrlap segítségével!

Az űrlap 3 db fájlt enged elküldeni, amelynek együttes mérete nem haladhatja meg a 2,5 mb-ot és .doc, .docx, .pdf, .xls, .xlsx formátumúnak kell lenni.

Amennyiben a fájlok ennek a feltételeknek nem felelnek meg, kérjük, hogy e-mailben küldje el nekünk a glajtos@yahoo.com címre.