Lingomania fordítóiroda

Horvát fordítás Budapesten, magyar horvát fordító és tolmács

Magyar horvát fordítás gyorsan

Horvát fordítás elérhető áron, gyorsan, online ügyintézéssel! A közel két évtized tapasztalattal rendelkező budapesti Lingománia Fordítóiroda profi munkatársai garantáltan színvonalas munkát végeznek, akár rövid, egyszerű, akár hosszabb, összetettebb szövegről van szó. Vállaljuk hivatalos iratok fordítását is: erkölcsi bizonyítvány fordítás, anyakönyvi kivonat fordítás, szakfordítás akár 24 órán belül! Horvát-magyar és magyar-horvát fordítást egyaránt vállalunk.

A horvát fordítás megrendelésének lépései:

 • Hozza be a fordítandó szövegét személyesen a budapesti irodánkba, vagy küldje el e-mailben, otthonról. Nálunk lehetősége van a teljes online ügyintézésre.
 • Munkatársaink a szöveg terjedelmét és összetettségét figyelembe véve árajánlatot küldenek önnek 1 órán belül. Egyszerűbb szövegek esetén azonnali árajánlatot tudunk mondani.
 • Amennyiben megfelelő önnek az ajánlat, az elfogadás után anyanyelvű horvát fordítóink a megadott határidőn belül lefordítják a hozzánk eljuttatott szöveget.
 • A fordítás elkészülte után e-mailben elküldjük önnek a szöveget, illetve budapesti irodánkban személyes átvételre is van lehetőség. A hivatalos fordítást postai úton is kiküldjük, valamint minden fordítást postázunk, ha Ön kimondottan kéri.
 • A számla kiegyenlítésének módját ön választhatja ki: irodánkban jelenleg csak készpénzes fizetésre van mód, lehetősége van azonban postai befizetésre, valamint banki átutalásra, akár Paypal-on keresztül. Fizethet belföldről és külföldről is, forintos vagy eurós számlánkra.

Expressz horvát fordítás!

A Lingománia Fordítóiroda munkatársai sürgős megkeresésnek is eleget tesznek! Felár ellenében az egyszerű szövegek, okmányok fordítását 24 órán belül elkészítik a horvát fordító munkatársak. A gyorsaság azonban nem megy a precizitás rovására! Anyanyelvű, képzett szakfordítóink munkájáért minőségi garanciát vállalunk.

Egyes szövegeket, iratokat, mint az anyakönyvi kivonat, erkölcsi bizonyítvány és egyéb bizonyítványok, maximum 24 órás hatéridővel fordítunk, de iratának horvát fordítása akár pár órán belül meg is érkezhet Önhöz. Ha csupán egy általánosabb iratot fordíttatna, keressen minket, hogy a lehető leggyorsabban intézhesse ügyeit!
Ajánlatot kérek most!

A horvát fordítás ára

Fordításaink ára függ az Ön által küldött szöveg hosszától, összetettségétől és típusától. Egyszerű, rövid szöveget gyorsan, rendkívül kedvező fordítunk, míg a hosszabb, összetett, egy-egy területen komoly jártasságot, szakfordítót igénylő szövegek karakterára picivel magasabb. Az általánosabb iratok, mint a fentebb említett anyakönyvi kivonatok avgy bizonyítványok a legtöbb esetben fix darabárasak. Expressz fordítás esetén kis felárral dolgozunk.

Hivatalos vagy hiteles horvát fordítás?

Ha hiteles fordításra van szüksége, forduljon az Országos Fordító és Fordítást közvetítő Irodához (www.offi.hu). A hiteles fordítás ugyanis állami jellegű ügyintézésekhez elengedhetetlen, így kizárólag az Offi jogosult elkészíteni. Az általunk készített hivatalos fordítást Magyarországon a legtöbb szerv elfogadja, azonban megeshet, hogy önnek hitelesre van szüksége. Erről érdeklődjön annál az ügyintézőnél, akihez a fordított iratot be fogja adni.

Ha bármilyen kérdése van, hívjon minket, vagy keresse fel online ügyfélszolgálatunkat, munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére. Forduljon hozzánk bizalommal, kérjen árajánlatot még ma.

Az általunk fordított szövegtípusok

 • Hivatalos szövegek, dokumentumok
 • Weboldalak, webáruházak
 • Marketing anyagok, AdWords hirdetésszövegek
 • Jogi szövegek, szerződések
 • Műszaki szövegek, gépkönyvek, leírások
 • Gazdasági szövegek, mérlegek, kimutatások
 • Orvosi szövegek, leletek, igazolások, szakvélemények
 • Irodalmi szövegek
 • Iskolai szemléltető anyagok

Hívjon minket most a
06 30 443 8082 számon
vagy kérjen ingyenes ajánlatot az űrlap segítségével!

Az űrlap 3 db fájlt enged elküldeni, amelynek együttes mérete nem haladhatja meg a 2,5 mb-ot és .doc, .docx, .pdf, .xls, .xlsx formátumúnak kell lenni.

Amennyiben a fájlok ennek a feltételeknek nem felelnek meg, kérjük, hogy e-mailben küldje el nekünk a glajtos@yahoo.com címre.