Lingomania fordítóiroda

Szerb fordítás Budapesten, magyar szerb fordító és tolmács

Szerb magyar fordítás gyorsan

Szerb magyar fordítás Budapesten, a Lingománia Fordítóirodánál! Magyar-szerb illetve szerb-magyar fordítás. Szakfordítás, több mint 10 év tapasztalattal rendelkező anyanyelvi fordítók, elérhető árak, gyorsaság, megbízhatóság, kényelmes ügyintézés online vagy személyesen. Legyen szó akár egyszerű, hétköznapi szövegről, akár hosszabb, összetett szövegről vagy hivatalos dokumentumról, ránk számíthat!
Fordítást szeretnék!

A szerb fordítás megrendelésének lépései:

 • Küldje el a fordítandó szöveget e-mailben otthona kényelméből vagy hozza be személyesen budapesti irodánkba!
 • Már a szöveg beérkezésétől számított egy órán belül árajánlatot küldünk Önnek, minél kevesebbet kelljen várnia ügyei intézésére.
 • Ha elfogadja árajánlatunkat, a megadott határidőn belül elektronikus formában elküldjük önnek a kész szöveget vagy dokumentumot. A hivatalos dokumentumokat postai úton is elküldjük, ahogy minden más fordítást is, amit Ön postai úton kér.
 • A fordítás készhez vétele után a számlát az Önnek legkényelmesebb módon egyenlítheti ki: banki átutalás, PayPal, banki vagy postai befizetés útján.  A munkát kifizetheti személyesen a budapesti irodánkban is, itt azonban jelenleg csak készpénzes fizetésre van lehetőség!

Miért a Lingománia Fordítóiroda, ha szerb fordítás kell?

Irodánk tapasztalt, anyanyelvű fordítókkal dolgozik, rövid határidőn belül, megfizethető áron. Nálunk lehetőség van expressz fordítás igénylésre is: felár ellenében fordítóink akár még a megrendelés napján elkészítik az ön által küldött szöveg fordítását. Kérjük vegye figyelembe, hogy a hosszú és összetett, egy-egy területen alaposabb ismereteket, jártasságot igénylő szövegek fordítása kicsit több időt vehet igénybe, az árról és a határidőről pontosabb információt ezért a konkrét szöveg ismeretében tudunk adni.
Anyakönyvi kivonat fordítása, erkölcsi bizonyítvány fordítás, szakfordítás, hivatalos iratok, dokumentumok fordítása esetén forduljon a Lingománia Fordítóiroda munkatársaihoz! Hívjon minket telefonon, vagy keressen minket e-mailben. Segítőkész kollégáink bármilyen kérdés, kérés esetén az Ön rendelkezésére állnak!

Milyen szövegekkel fordulhat hozzánk, ha szerb fordításra van szüksége?

 • Hivatalos szövegek, okmányok, dokumentumok
 • Marketing anyagok, hirdetésszövegek, AdWords hirdetések
 • Weboldal, webshop fordítása, termékleírások, landing oldalak
 • Jogi szövegek, szerződések, munkaszerződések, megállapodások
 • Műszaki szövegek, gépkönyvek, (használati utasítás, leírás)
 • Üzleti szövegek, mérlegek, kimutatások, cégkivonatok (aláírás-minta, társasági szerződés)
 • Orvosi szövegek, leletek, igazolások, szakvélemények
 • Irodalmi szövegek, magán-levelezések
 • Szemléltető anyagok

Hivatalos vagy hiteles fordítás?

Felhívjuk figyelmét, hogy a Lingománia Fordítóiroda által készített hivatalos fordítást Magyarországon a legtöbb hivatalos szerv elfogadja. Amennyiben azonban hiteles fordításra van szüksége, kérjük forduljon az Országos Fordító és Fordítást közvetítő Irodához (www.offi.hu), hiteles fordítás készítésére ugyanis kizárólag ők jogosultak!

Hívjon minket most a
06 30 443 8082 számon
vagy kérjen ingyenes ajánlatot az űrlap segítségével!

Az űrlap 3 db fájlt enged elküldeni, amelynek együttes mérete nem haladhatja meg a 2,5 mb-ot és .doc, .docx, .pdf, .xls, .xlsx formátumúnak kell lenni.

Amennyiben a fájlok ennek a feltételeknek nem felelnek meg, kérjük, hogy e-mailben küldje el nekünk a glajtos@yahoo.com címre.