Lingomania fordítóiroda

Jogi fordítás Budapesten, szerződés fordítás

Jogi fordítás

Jogi fordítás és szakfordítás készítése Budapesten, angol-magyar, német-magyar, olasz-magyar, spanyol-magyar és szlovák-magyar nyelvek esetében.

Az elmúlt évek során ügyvédi irodák, bíróságok, idegenrendészeti szervek, nyomozó irodák, cégek, vállalkozások vették elsősorban igénybe a jogi fordítás szolgáltatásunkat. Ezek nagyrészt a következő területeket ölelték fel:

  • szerződések fordítása
  • megállapodások,
  • végzések, határozatok fordítása
  • egyezségek fordítása
  • adásvételi szerződések
  • bérleti szerződések
  • meghatalmazás
  • lízing szerződés
  • társasági szerződés
  • fizetési meghagyás

A jogi fordítás azért különleges, mert azt csak a jogban jártas egyén képes hitelesen és pontosan elkészíteni.

Jogi fordítás és tolmácsolás Budapesten, gyors fordítások, alacsony, versenyképes árak jellemzik a Lingomania Fordítóiroda jogi fordításait. Fordítóink kitünően ismerik az egyes nyelvek jogi szakterminológiáját, az adott ország nyelvhasználatát a bírósági vagy jogi ügyekben.

Szerződések fordítása

Bírósági iratok, céges szerződések, végzések, határozatok fordítása Budapesten jogi fordítók által.

A fordítással kapcsolatban minden információt bizalmasan kezelünk, és harmadik fél részére soha nem tesszük elérhetővé. Errő tanúskodik biztonságos szerverünk és a különleges bizalommal kezelt fordítások is.

Tapasztalt, nagy tudású jogi szakfordító munkatársaink több éves tapasztalattal rendelkeznek a jogi fordítások elkészítését illetően és mindig odafigyelnek a határidők betartására. Precizitás, minőség és a lehető legalacsonyabb árak, ez az, amire az évek során törekedtünk a jogi fordítások elkészítését illetően.

Amennyiben gyors jogi fordításra van szükségük, bizonyos felárak mellett azt is meg tudjuk oldani, ilyenkor a jogi fordítók az Ön anyagát veszik előre, és azt készitik el először.

Kik végzik a fordítást?

A jogi fordítás pontatlansága számos következményt vonhat maga után és kellemetlen helyzeteket teremthet, ezért a fordítóink minden esetben jogászok vagy jogi szakfordítók, akik kitünően ismerik az adott nyelvet.

Hívjon minket most a
06 30 443 8082 számon
vagy kérjen ingyenes ajánlatot az űrlap segítségével!

Az űrlap 3 db fájlt enged elküldeni, amelynek együttes mérete nem haladhatja meg a 2,5 mb-ot és .doc, .docx, .pdf, .xls, .xlsx formátumúnak kell lenni.

Amennyiben a fájlok ennek a feltételeknek nem felelnek meg, kérjük, hogy e-mailben küldje el nekünk a glajtos@yahoo.com címre.