Lingomania fordítóiroda

Szlovák fordítás Budapesten, szlovák fordítók, gyorsfordítás

Szlovák fordítás

Szlovák fordítás készítése Budapesten hivatásos magyar szlovák fordítók által, szlovák magyar, magyar szlovák fordítás, fordítás szlovákról magyarra olcsón és gyorsan.

Az Európai Unióhoz való csatlakozásunk után megélénkült a kereskedelem északi szomszédunkkal és egyre többször merül fel az igény magyar szlovák fordítás, szlovák tolmácsolás iránt. Ügyfeleink elsősorban vállalkozások, akik a szlovákiai piacon szeretnének terjeszkedni, de végeztünk már irodalmi fordítást, egészségügyi fordítást és szlovák jogi fordítást is nagy számban. Amiben biztosan számíthat ránk:

  • szerződések magyar-szlovák fordítása
  • megállapodások, üzleti ajánlatok fordítása
  • weboldalak fordítása szlovákra vagy cseh nyelvre
  • cikkek, irodalmi művek fordítása
  • általános levelezések fordítása szlovákra
  • adásvételi szerződés fordítása
  • egyéb dokumentációk szlovák fordítása

A szlovák fordítást minden esetben több éves szakmai tapasztalattal rendelkező hivatásos szlovák fordító végzi, aki mindent megtesz azért, hogy az Ön fordítása pontos és első osztályú legyen, s a határidőket minden esetben betartja. Filozófiánknak köszönhetően ehhez párosul még az alacsony ár, tehát Ön biztos lehet benne, hogy a legelőnyösebb áron jut hozzá a szlovák fordításhoz.

Szlovák fordító Budapest

A Lingomania Fordítóiroda Budapest egyik kedvenc fordítás cége, fordítóirodája, s az elmúlt évek során sikerült egyre nagyobb számú szlovák fordítás készítésében szerepet vállalnunk. Fordítás szlovákról magyarra, magyarról szlovák nyelvre akár egy nap alatt.

Anyanyelvi lektorálás, szlovák szakfordítás készítése Budapesten, alacsony árak, minőségi fordítás, rövid határidők. Ha Ön a reggeli órákban átküldi az anyagot, akkor estére akár el is tudjuk azt készíteni Önnek. Részletes tájékoztatásért, pontos árakért kattintson az ajánlatkérésre a felső menüben. Magyar - szlovák fordítás, szakfordítások készítése Budapesten, szlovák fordítás az Ön igényei szerint.

Fordítás szlovákról magyarra

Fordítás szlovákról magyar nyelvre rövid idő alatt Budapesten. Anyanyelvi szlovák lektorok ellenőrzik a fordítás helyességét, szlovák magyar, magyar szlovák fordítás készítése a hét minden napján, akát a hétvégén is. Bővebb információért hívjon minket most az alábbi számon!

Hívjon minket most a
06 30 443 8082 számon
vagy kérjen ingyenes ajánlatot az űrlap segítségével!

Az űrlap 3 db fájlt enged elküldeni, amelynek együttes mérete nem haladhatja meg a 2,5 mb-ot és .doc, .docx, .pdf, .xls, .xlsx formátumúnak kell lenni.

Amennyiben a fájlok ennek a feltételeknek nem felelnek meg, kérjük, hogy e-mailben küldje el nekünk a glajtos@yahoo.com címre.