A Lingománia Fordítóiroda Szegeden is segít önnek szót érteni a világgal. Legyen szó fordításról, szakfordításról vagy tolmácsolásról, több éves tapasztalattal rendelkező fordítóink állnak rendelkezésre a legtöbb európai nyelven, akár hétvégén is.

Hiteles fordítások készítése pecséttel, magyar szalaggal összefűzve

Külföldön elfogadják, s a gyors elkészülésnek köszönhetően Ön már másnap intézheti ügyeit.

Amiben segíteni tudunk:

 • hatósági erkölcsi bizonyítvány fordítása
 • anyakönyvi kivonatok (születési, házassági)
 • családi állapot igazolás, lakcímkártya, személyi igazolvány
 • jövedelemigazolás, adóigazolás
 • cégkivonat, alapító okirat, aláírási címpéldány
 • jóhírnév igazolás, szakorvosi diploma
 • ambuláns lap, táppénzes papír, igazolás keresőképtelenségről
 • MÁK határozat, családi pótlék igazolás, hallgatói jogviszony igazolás
 • megfelelőségi nyilatkozat
 • szerződések (adásvételi, bérleti, munkaszerződés, megbízási szerződés) fordítása

A bélyegzős fordításokon kívül természetesen a legtöbb szakfordításban is tudunk segíteni.

Szakterületeink:

 • jogi (szerződés, bírósági iratok, határozat, végzés, ítélet, jegyzőkönyv, keresetlevél)
 • jogi (szerződés, bírósági iratok, határozat, végzés, ítélet, jegyzőkönyv, keresetlevél)
 • orvosi, egészségügyi, gyógyszeripari szakfordítások,
 • élelmiszeripari, építőipari, műszaki (gépkönyv, használati utasítás, építési dokumentáció)
 • informatikai (honlap fordítás, webshop tartalmának fordítása), szoftver lokalizáció,
 • irodalmi (könyv, regény, novella, esszé)
 • marketing (facebook posztok, briefek fordítása, adwords hirdetések, reklámszövegek), média (cikkek, tanulmányok, sajtótájékoztatók), mezőgazdaság,
 • oktatás, pályázat, pszichológia (szakdolgozat, tézis, tanulmány, dolgozat)
 • vegyipar (biztonsági adatlap)

Ha önnek fontos az idő és a pénz, akkor nálunk jó helyen jár. Gyorsan és jó minőségben fordítunk, mindezt elfogadható árak mellett. Az elmúlt évek során számos hazai kisvállalkozásnak segítettünk szót érteni idegen nyelven, legyen szó adásvételi szerződésről, a weboldaluk idegen nyelvre való átültetéséről, marketing és adwords kampányok fordításáról vagy árajánlatok és üzleti levelek gyors fordításáról.

Több éves tapasztalatunknak köszönhetően hozzá tudunk szólni a dolgokhoz, s elmondhatjuk Önnek, hogy mikor mire kell vigyázni, egyes ügyeknél milyen buktatókkal találkoztunk eddig.

Tudjuk azt, hogy a nemzetek között jelentős eltérések tapasztalhatók, s míg Magyarországon a marketingben inkább az érzelmekre próbálnak hatni, addig más országok lakói lehet, hogy a számokat tartják meggyőzőbbnek, feketén-fehéren.

Bár a legtöbbször angol és német fordítást készítünk Szegeden, Ön bármilyen nyelvű anyagot kérhet tőlünk.

Hívjon minket most a
06 30 443 8082 számon
vagy kérjen ingyenes ajánlatot az űrlap segítségével!

Az űrlap 3 db fájlt enged elküldeni, amelynek együttes mérete nem haladhatja meg a 2,5 mb-ot és .doc, .docx, .pdf, .xls, .xlsx formátumúnak kell lenni.

Amennyiben a fájlok ennek a feltételeknek nem felelnek meg, kérjük, hogy e-mailben küldje el nekünk a glajtos@yahoo.com címre.


Fordítóink

A Lingománia kizárólag anyanyelvű szakfordítókkal dolgozik együtt, akik legalább 5 éves tapasztalattal kell, hogy rendelkezzenek az adott szakterületen. A tapasztalat egyfajta garanciát is jelent a minőségre, nem csupán a fordítás minőségére, de aki rendszeresen fordít, ebből él, az tudja, hogy milyen fontos, hogy a határidőket be kell tartani, a telefont mindig fel kell venni, s az e-mailekre is illik mielőbb válaszolni, akár este 8 órakor is.

Hisszük, hogy jobb szolgáltatást csak úgy tudunk nyújtani, ha keményebben dolgozunk. Akkor is, amikor a többiek még alszanak, s akkor is, amikor a többiek már alszanak!

Felgyorsult világunkban minden „tegnap kellett volna”, mi szeretjük a kihívásokat, ha sok a szöveg és rövid a határidő, akkor is mindent elkövetünk, hogy Ön célba érjen!

Egy csapatként dolgozunk, támogatjuk az üzlete építésében, ügyei intézésében. Mondja el, hogy mit szeretne, mire van szüksége, milyen célból, mit kérnek öntől külföldön, s mi ennek ismeretében a lehető legoptimálisabb ajánlatot dolgozzuk ki Önnek.

Hisszük, hogy a sikerhez mindkét félnek jól kell járnia, ezért árainkat igyekszünk alacsony szinten tartani, a fordítás elkészítésére pedig nagy hangsúlyt fektetünk. Szeretjük meglepni megrendelőinket a rövid határidőkkel, az ügyintézés egyszerűségével.

Tapasztalja meg Ön is, hogy mitől más a Lingománia, miért választanak minket a kisvállalkozásoktól kezdve a részvénytársaságokig egyre gyakrabban.

Szeretjük, amit csinálunk, s reméljük, hogy ezt Ön is érezni és díjazni fogja majd. Csongrád megyében természetesen nem csupán Szeged, de Makó, Szentes, Orosháza, Ópusztaszer és Hódmezővásárhely területéről is bátran hívhat minket!