Lingomania fordítóiroda

Magyar - román fordítás Budapesten, román fordítás készítése

Román fordító Budapesten

Román fordító, román fordítások készítése Budapesten alacsony árakon és rövid határidővel.

A magyar román fordítást a Lingománia Fordítóiroda esetében mindig hivatásos román szakfordítók végzik, akik több éves szakmai gyakorlattal rendelkeznek a román magyar, magyar román fordítások területén.

Fordítóirodánk vállalja minden nemű üzleti levelezések, szerződések, weboldalak, honlapok, reklám anyagok, cikkek, kivonatok, irodalmi művek, könyvek, regények, adásvételi szerződések, egyéb dokumentációk románra fordítását, vagy román nyelvről magyar nyelvre fordítását.

Román fordítás

A román fordítás különleges helyet foglal el a Lingománia fordítóiroda nyelvei között, hiszen Románia csatlakozásával az Európai Únióhoz megélénkült a kereskedelem a két ország között.

Magyar - román fordítás

Magyar - román fordítás, fordítás románról magyarra vagy magyarról román nyelvre a lehető legjobb árakon. Árajánlatért kattintson az árajánlatra a felső menüben, vagy küldje át hozzánk a szöveget emailben. Mi hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot és elkészítjük a fordítást. Bővebb információért hívjon minket most az alábbi számon!

Hívjon minket most a
06 30 443 8082 számon
vagy kérjen ingyenes ajánlatot az űrlap segítségével!

Az űrlap 3 db fájlt enged elküldeni, amelynek együttes mérete nem haladhatja meg a 2,5 mb-ot és .doc, .docx, .pdf, .xls, .xlsx formátumúnak kell lenni.

Amennyiben a fájlok ennek a feltételeknek nem felelnek meg, kérjük, hogy e-mailben küldje el nekünk a glajtos@yahoo.com címre.