Lingomania fordítóiroda

Önéletrajz fordítás, CV fordítás Budapesten olcsón

CV Fordítás

CV fordítás, Curriculum Vitae fordítás, önéletrajz fordítása angolra, németre, franciára, spanyolra, olaszra vagy más nyelvekre rövid időn belül - Lingomania Fordítóiroda, hívjon minket most.

Vállaljuk CV, motivációs levél, kisérő levél és önéletrajz (curriculum vitae) fordítását Budapesten alacsony árak mellett. Ön átküldi nekünk a magyar életrajzát e-mailben, mi küldünk rá egy árajánlatot, majd az Ön megrendelését követően elkészítjük a fordítást. Ön befizeti a fordítás díját a számlaszámunkra, mi pedig visszaküldjük a kész, lefordított önéletrajzot vagy motivációs levelet, kisérő levelet az Ön e-mail címére. Egyszerű!

Önéletrajz fordítása

Az önéletrajz fordítása feltételezi az adott nyelv kitünő ismeretét és az életrajz fordításban való jártasságot. Ezek nélkül nem lehet az életrajzot megfelelő módon más nyelvre lefordítani, mindenképpen ismerni kell a cél nyelv sajátosságait és formai követelményeit.

Önéletrajz fordítás, CV fordítás Budapesten gyorsan és olcsón – Lingomania Fordítóiroda!

Hívjon minket most a
06 30 443 8082 számon
vagy kérjen ingyenes ajánlatot az űrlap segítségével!

Az űrlap 3 db fájlt enged elküldeni, amelynek együttes mérete nem haladhatja meg a 2,5 mb-ot és .doc, .docx, .pdf, .xls, .xlsx formátumúnak kell lenni.

Amennyiben a fájlok ennek a feltételeknek nem felelnek meg, kérjük, hogy e-mailben küldje el nekünk a glajtos@yahoo.com címre.