Lingomania fordítóiroda

Szakfordítások készítése, fordítás Budapesten olcsón

Szakfordítás

Szakfordítás készítése Budapesten fordító iroda által, angol szakfordítás, jogi, üzleti, műszaki, orvosi, irodalmi, mérnöki fordítások készítése rövid határidővel, versenyképes árakon.

A Lingománia fordító irodánál a fordítást minden esetben legalább 5 éves szakfordítói tapasztalattal rendelkező fordítók végzik, akik kitünően ismerik az adott nyelvet, s legtöbbször huzamosabb ideig külföldön éltek, így nemcsak az iskolában tanulták azt, hanem a valós életben.

A szakfordítás elkészítése függ az adott szöveg hosszától és összetettségétől, pontos árajánlatot akkor tudunk Önnek adni, ha látjuk a szöveget. Ezért ha az megvan Önnek valamilyen elektronikus formátumban, akkor átküldheti nekünk e-mailben, mi pedig hamarosan válaszolunk rá, megküldjük Önnek az árajánlatunkat.

A szakfordítás annyiban különbözik az általános fordítástól, hogy azt nem lehet nyersfordításban elvégezni, és a precizitás szempontjából nagyon fontos, hogy a fordító kitünő ismerője legyen az adott szakterületnek és annak szakzsargonjának, szókincsének. Egy jogász könnyen lefordít egy szerződést, viszont gondban lesz az orvosi kifejezés fordítása esetén, egy mérnök ismeri a műszaki kifejezéseket, de nem biztos, hogy jártas a pénzügyek világában.

A Lingománia fordító irodánál mindent megteszünk azért, hogy Ön a legjobb minőségű szakfordítást kapja a legrövidebb idő alatt a legalacsonyabb áron.

Hívjon minket most a
06 30 443 8082 számon
vagy kérjen ingyenes ajánlatot az űrlap segítségével!

Az űrlap 3 db fájlt enged elküldeni, amelynek együttes mérete nem haladhatja meg a 2,5 mb-ot és .doc, .docx, .pdf, .xls, .xlsx formátumúnak kell lenni.

Amennyiben a fájlok ennek a feltételeknek nem felelnek meg, kérjük, hogy e-mailben küldje el nekünk a glajtos@yahoo.com címre.