Lingomania fordítóiroda

Honlap fordítás angolra, weboldal fordítása - Budapest

Weboldal fordítás

Weboldal fordítás magyarról angolra, németre, spanyolra, franciára, olaszra, szlovákra vagy egyéb nyelvekre Budapesten és az egész országban.

Az Ön internetes oldalának lefordításával Ön sokat nyerhet, hiszen a marketing kutatások bebizonyították, hogy az anyanyelven olvasott weboldal négyszer jobb konverzióval rendelkezik, vagyis a látogatók sokkal nagyobb számát tudja rávenni a termék, vagy szolgáltatás megvásárlására.

Egy idegen nyelvű oldal érthető és tetszetős lehet, de ha valakihez az anyanyelvén szólunk, az sokkal személyesebb, könnyebben alakulhat ki márkahűség a termékünk iránt és gyakrabban visszajárnak az oldalunkra.

Internetes oldal fordítása

Talán már Ön is találkozott olyan szállásfoglaló oldallal, ahol külföldi hotelben lehet szobát foglalni. Néhány éve ezek nagy többsége angolul vagy valamilyen nyugat-európai nyelven volt csak elérhető, mára azonban már egyre többen lefordítják a tartalmát magyarra is, ami sokkal személyesebb és felkelti az ember bizalmát az oldal iránt. Honlap fordítás olcsón!

Ezért ajánljuk mindenkinek, hogy weboldalát, internetes oldalát fordítsa le a célpiacok nyelvére, ha valaki Csehországgal üzletel, akkor nem elég egy angol oldalt fenntartani, hanem célszerű a csehekhez csehül szólni.

Internetes szakértőink, weboldal fordító kollégáink egyéb tanácsokkal is tudnak szolgálni az Ön oldalát illetően, kérje ingyenes tanácsaikat a fordítás megrendelésekor.

Weboldal fordítás, website fordítás Budapesten - Lingomania Fordítóiroda!

Hívjon minket most a
06 30 443 8082 számon
vagy kérjen ingyenes ajánlatot az űrlap segítségével!

Az űrlap 3 db fájlt enged elküldeni, amelynek együttes mérete nem haladhatja meg a 2,5 mb-ot és .doc, .docx, .pdf, .xls, .xlsx formátumúnak kell lenni.

Amennyiben a fájlok ennek a feltételeknek nem felelnek meg, kérjük, hogy e-mailben küldje el nekünk a glajtos@yahoo.com címre.